Tilbage

Om Dr. Aseem Singh, hans liv og forskning.


   Dr. Singh blev født i den hinduistiske hellige by Benares i Indien. Bedstemor og bedstefar var af britisk afstamning, ellers er familien indisk. Han var en af mange søskende, og han udmærkede sig tidligt for sine mediale evner. Han talte fire sprog allerede som barn og var meget nysgerrig om verden omkring sig, og han rejste meget tidligt i livet.
   Han blev meget fascineret af astrologi, da han var på en rejse til Japan i sin ungdom. På et lille spisested på landet, da han skulle spise, var det meget overfyldt, og han kom til at sidde ved siden af en ældre herre, der kunne engelsk. Denne mand var den japanske astrolog professor Toshio Suzuki. Han var til åren kommen, havde meget stærke briller og havde et langt skæg, hvilket var usædvanligt i Japan, dengang som nu. Efter et par minutters samtale siger Toshio Suzuki til Aseem Singh:
  - Du må være en Vædder!
  - Ja, sa Aseem Singh, men hvordan visste du det?
  - Jo, fortsatte Toshio Suzuki, fordi ...

   Og så begyndte Toshio Suzuki at beskrive Aseems Singhs personlighed på en måde, som ikke engang hans far eller bror kunne have gjort det bedre. Og Aseem Singh, der tænkte, at Toshio Suzuki næsten ikke så noget bag de stærke brillerne. Og dette efter kun få minutters bekendtskab! Toshio Suzuki fortsatte:
  - .. og du blev født enten år .. eller år .., og så tællede han fire år op og fortsatte:
  - .. men at dømme efter dit udseende og visse ting i din personlighed, gætter jeg på.. og så sagde han det rigtige årstal.
  - Fantastisk, sagde Aseem Singh, på kort tid har du prikket mit stjernetegn og fødselsår og beskrevet min personlighed på en måde, der fuldstændig overraskede mig. Og jeg, der troede, at du næsten ikke så noget bag dine stærke briller. Hvordan kan du gøre dette?

   Suzuki fortalte derefter Singh om små ting, han lagde mærke til i Singhs stemme, måden han talte på, ordvalget, måden han bevægede hænderne på, øjenbevægelser, vejrtrækning og meget mere. Derefter fortalte han om astrologi, og Singh lyttede imponeret. Efter et stykke tid siger Singh:
  - Men hvis astrologi virker, kan du, hvis jeg giver dig en fødselsdato, fortælle mig, hvordan personen er?
  - Ja, svarede Suzuki. Men du må vide, at astrologien ikke bestemmer over alt. Men det, jeg siger om personen, vil nok være sandt. Men jeg må også vide, hvor personen er født, og om det er en mand eller en kvinde.
   Singh fik ham til at teste sin far, bror og bedstemor. Og Singh var meget imponeret, fordi han ikke kunne have beskrevet dem bedre selv.

   Aseem Singh havde svært ved at sove den nat. Han ville vide mere. Han besluttede at studere astrologi og reinkarnation og begynde at forske. Og det gjorde han virkelig.

   Han studerede astrologi
blandt andet i Japan, og i hans hjemland Indien, hvor han fandt en masse gammelt skriftligt materiale. Han boede længere og kortere perioder både blandt bjergfolk i Himalaya og med sydamerikanske indianere. Han studerede også gammel egyptisk astrologi og oldtidens europæiske. Sidstnævnte var vanskeligere, fordi hekser og spåmænd i det 16. til 18. århundrede blev brændt på bålet, da det var i strid med kristendommens lære at praktisere spådom og trolddom. En masse viden gik tabt ved heksebålene i Europa.

   Han gjorde en fantastisk oppdagelse:
   Alle disse folks astrologi havde en samstemmighed på 70-80 procent. Og resten var for det meste ikke modsætninger, men handlede mest om at beskrive andre ting. Hvordan kunne mennesker, der absolut ikke havde nogen kulturel kontakt med hinanden, have den samme astrologi? Efter mange års studier og grublerier kom han til den konklusion, at det kun kunne komme af, at de var kommet til det samme resultat af erfaring. Der var simpelthen ingen anden forklaring.

   Dr. Singhs personlige horoskop, er hans eget.
   Han har gjort dette baseret på erfaringer, han har opnået efter mange års studier og rejser i astrologiens verden. Han har fokuseret på de forskellige træk ved de forskellige kulturer, både det væsentlige og det positive, såvel som andre aspekter. Derudover har han tilpasset horoskopet, sådan at det passer til os, der bor i denne eksotiske del af verden, som er relativt varm for at være så langt nordpå. Vi ser os selv som den nordlige del af Europa, men han mener også, at vi hører til den vestlige del af det store nordlige eurasiske kontinent, som også omfatter Sibirien og det nordlige Rusland. Det har en vis betydning.

   En anden meget vigtig opdagelse er Dr. Singh alene om:
   Han opdagede, at den biologiske mors astrobillede også er vigtig. Vi tilbringer ni måneder i moderens livmoder, og han beregner, hvordan mor og barn havde det sammen i løbet af disse ni måneder, og hvordan det har påvirket os som individer.

  I ældre dager
   Dr. Singh og professor Suzuki blev desværre uenige efter et par år. Det handlede om jalousi. Begge forelskede sig i den samme kvinde, en kvinde, der i alder var var omtrent halvvejs mellem de to. Damen havde et forhold til begge herrer og kunne ikke bestemme sig, hvilket ikke gjorde tingene lettere. Det endte meget tragisk, at professor Suzuki, der var skilt og havde voksne børn, blev fysisk angrebet af sin jaloux ekskone, og fik derefter et hjerteanfald, som efter få dage førte til døden. Damen, der de begge eftertragtede, tog det så ille ved sig, at hun trak sig tilbage og besluttede at leve i cølibat resten af sit liv, noget hun også gjorde indtil sin død for et par år siden.

   Singh selv lever nu et mere stille liv i det sydlige Spanien. Der laver han mundtlige horoskoper til berømtheder og millionærer. Så har de en personlig samtale på to gange fire timer med ham. Men så koster det cirka lige så meget i EURO, som du betaler i danske kroner. Han er ofte også på farten. Hans foretrukne destination er den hellige by Varanasi (= Benares) i Indien, som er hans barndomsby. Han er, som han altid har været, meget aktiv, og har mange jern i ilden og mange planer for fremtiden. Blandt andet skriver han en bog om sit begivenhedsrige liv. Han besøger os flere gange om året på vores kontor i Tallinn, Estland. At vi har kontoret der, skyldes, at vi derved kan holde priserne nede med aligevel høj kvalitete, for her har vi lavere lønninger, husleje, skatter, porto, kontorartikler, leveomkostninger og mere.

   Dr. Singhs forskningsprojekt i dag:
   Hans største interesse er stadig astrologi, og han arbejder i øjeblikket på et par forskningsprojekter. På den ene side udfører han sammenlignende studier i astrologi. På den anden side er han kommet til den konklusion, at der er flere mennesker, der tror på astrologi end på en gud, og han vil vide, hvorfor interessen for astrologi stiger, og i hvilket omfang der er en overlapning, dvs. at folk såvel tror på en gud som på astrologi og reinkarnation.