Livet är ett spännande äventyrDr. Singhs catMan måste prova, annars händer det ingentingDet kommer att gå bra
Ouija och spakula
Ouija-brädan


Ouija
Lyssna och tala med andra sidan, döda anhöriga och vänner, astrala väsen och andar.
Du gör helt rätt i att pröva detta.Har mycket intressant att berätta för dig.Du har tur idagLivet är et stort spännande äventyr !
Designen till denna Ouija-bräda kommer från ett orginal som gjorts av och tillhörde den trollkunniga Anna "Ulvadotter" i Hälsingland i början av 1900-talet. Träslaget är furu och är speciellt utvalt från skogarna i hennes hemtrakter. Det är pressat och specialbehandlat, därefter utfräst med moderna verktyg, och därefter ytbehandlat och absorbtionslackerat (allergifritt) för att hålla. Det mesta är hantverk och därför kan det finnas mindre variationer i färg och utseende. Ingen är den andra helt lik och varje exemplar är numrerat. Det ingår också en pekare, ett stearinljus samt fullständig bruksanvisning.

   Ordet "Ouija" kommer av "oui" och "ja" som ju betyder "ja" på franska respektive tyska.

Referenser:

  Anders Nyrén och Olav Moldestad berättar om Ouija

  Wikipedia om Ouija-brädan

 The Mystery of Ouija Boards (Youtube)

  
Hur man förbereder sig

   Samla några vänner. Spela aldrig ensam. Två personer är idealiskt. Ju fler deltagare det blir, desto mer hektiskt det kan bli (högt, störande, etc.) och det kan förvirra andarna. Se till att det är en lugn och respektfull atmosfär.

   Skapa stämning.
Innan du sätter igång att kontakta den andra sidan, se till att belysningen är mysig och dämpad, använd minst ett levande ljus och det är inte fel att ha rökelse också. Stäng av mobiltelefoner och ljudkällor såsom tv, radio mm och se till att ni inte riskerar att bli störda av barn, sällskapsdjur eller andra under seansen. En seans kräver din fulla uppmärksamhet för att bli framgångsrik.

   Ouija är lyhörd och har lite omvända vanor jämfört med de flesta människor. Ouija fungerar nämligen bäst på natten eller tidiga morgontimmar, och bättre om det är mörkt ute, och allra bäst dagarna runt fullmåne.

   Om ni bara är två, sätt er gärna mitt emot varandra så att knäna möts eller nästan möts. Placera Ouija över era knän så att ungefär halva vilar på var och en av er.

   Om ni är flera, placera Ouija på ett bord eller på golvet och sitt runtom. Alla ska kunna se Ouija, och alla ska kunna nå Ouija med fingrarna.

   Viktigt. Förvara aldrig Ouija upp och ned, då detta kan förolämpa andarna. Om du kommer på att den har legat upp och ned, vänd den då rätt och vänta i minst 24 timmar innan du använder den.
Så här använder man den

   Varje deltagare placerar sina pekfingrar och långfingrar på Pekaren som ska glida på Ouija. Pekaren bör vila på platsen för bokstaven "G" vid starten. Flytta långsamt Pekaren i cirklar för att låta Ouija värma upp och koncentrera sig på vad du vill fråga. Tryck inte för hårt med fingrarna, ty då gör friktionen att Pekaren inte kan röra sig fritt.


   Öppna ritualen, seansen. Det kan vara med vad som helst - en bön, att hälsa alla välkomna. Om någon vill ha sin lyckosak med sig, är det okej. Om någon vill prata med en avliden vän eller släkting, är det bra att ha något föremål som denne har använt eller rört, i närheten.

   Man måste ha tålamod med Ouija. Ouija behöver någon minut för att komma igång. Och ibland svarar den snabbt och klart och ibland går det långsamt. Ge inte upp i första taget. Om Ouija inte verkar att svara, vänta då några minuter och låt Ouija vila. Fortsätt därefter.
Skötsel och försiktighetsåtgärder

   Om Pekaren börjar göra "åttor" eller räkna baklänges från Z till A eller räkna ner från 9 till 0, tyder detta på att anden försöker fly från brädet. Avsluta då seansen genom att flytta till "Good-bye". Man ska alltid avsluta med ett farväl. Det är mycket viktigt att säga adjö till andarna. Du skulle inte heller gilla att bli lämnad helt plötsligt, eller hur?

   För att förhindra att en ond ande deltar, lägg ett silverfärgat mynt någonstans på bordet. Genom detta blir du inte störd av onda andar eller demoner
   Tänd ett enda vitt stearinljus. Det skyddar också mot onda andar, ondska, och svart magi.
   Om du blir rädd eller känner att sessionen spårat ur, stänga av Ouija genom att flytta Pekaren till "Goodbye".

   Förekomsten av spöken, demoner, och det övernaturliga är omtvistat. Ta inte allt för givet. Förvara Ouija väl och se till att den alltid är ren och vänd med bokstavssidan uppåt. Googla gärna på "Ouija Board" och läs om andra människors erfarenheter.
Hur man ställer frågor till andra sidan

   Utse en person att ställa alla frågor. Detta håller saker på en enkel nivå och förhindrar dem på andra sidan från att bli förvirrad.


   Turas om att tänka ut frågor. Ställ helst frågor som är av intresse för eller angår alla närvarande.
   Koncentrera er. För att få de bästa och mest effektiva resultaten, måste alla spelare rensa sina sinnen och fokusera på frågan som ställs.
   När ni pratar med Ouija, säg "du" men var artig och tydlig och prata med lugn och vänlig ton. Om någon behöver skratta åt något, se till att det inte kan uppfattas som ett hån eller på annat sätt förolämpa Ouija. Ha en respektfull attityd och tala som i en vanlig konversation.
   Ibland får man inte de svar man vill ha eller trodde man skulle få. Men fördöm inte svaret! Tänk i stället efter om det inte möjligen kan vara rätt i alla fall. Ibland är svaren gåtfulla. Bäst är att ställa frågor som har korta och enkla svar.
   Se till att ingen spelare dominerar Pekaren. Om någon dominerar eller försöker manipulera rörelserna, bör denne inte delta i spelet. Varje spelare ska ha samma mängd vikt fördelat på Pekaren.
Dina frågor
kan vara i stil med:

   Hur många andar finns det med dig i rummet nu?
   Är du en bra ande?
   Vad heter du?
   Ställ gärna frågor om råd när det gäller att välja. Till exempel "OM jag flyttar till England, kommer jag då att hitta ett arbete?"
   Var medveten om att Ouija inte alltid svarar rätt. Det kan finnas störande element i lokalen eller i någon deltagares sinne, som äventyrar svarens riktighet.
   Svaret kan vara felstavat och otydligt. Diskutera tillsammans och försök att förstå meningen eller hitta något dolt budskap om det är svårt att tolka.

   Försök inte att "sätta dit" Ouija med frågor som du redan vet svaret på.
   Ställ inga frågor som du inte vill veta svaret på.
   Ställ inga obehagliga eller svåra frågor av typ "Hur gammal kommer jag att bli?". Framtiden är inte helt förutbestämd. Vi har en egen vilja och har egna valmöjligheter och kan påverka. Även vår livslängd har vi makt själva att påverka, till exempel med ett sunt leverne.
   Sluta om anden skriver 666.
   Ställ inga dumma frågor. "Vad berättade Eva för sin syster om mig?" är kanske inte något som din ande vill slösa tid på. Det skulle ta lång tid att precisera det svaret!
   Ställ aldrig frågor om din eller någon annans död. Be aldrig anden att bevisa sin existens, ty detta kan dra in onda andar.
   Använd inte Ouija samtidigt som du brukar alkohol och/eller droger. Det lockar fram onda andar.
Beställ här och nu!
Ja, tack,
skicka mig:
1 st. Ouija-bräda

Jeg betalar:
         Normalpris SEK 736,-
         Rabattpris endast SEK 599,- inklusive frakt och allt.
      (Gäller under ).
Priset inkluderar allt.
Dessutom lämnar vi 100% nöjdhetsgaranti.
Varje exemplar är numrerat. (Ingår i priset)
Om du vill ha ditt namn eller någon hälsning eller annat ingraverat på undersidan för en liten extra avgift, ring Rolf Ekberg på +3725011029 för överenskommelse.


Om Ouija är en gåva:
Skriv här vem som ska betala, och vart vi ska sända det:

Namn:
Adress:
Telefon:
E-post:


Ouija-brädan med tillbehör kommer efter ca. 10 dagar med vanlig post tillsammans med en räkning, som du har två veckor på dig att betala.

Du kommer att bli nöjd !!
Garanti: 8 dagars full returrätt
Euroastro
Box 256
SE - 11479 Stockholm
logga
Tel: +372 5011029
E-mail: info@euroastro.com
Kontaktperson: Rolf Ekberg