Forrige side
logga
date

Dette er de mest almindelige spørgsmål:

Men der kan naturligvis være andre spørgsmål, som du gerne vil spørge. I så fald anbefaler vi, at du kontakter os på vores

kontaktside
Hvor lang er leveringstiden? Generelt omkring 10 dage
Hvordan betaler jeg for det, jeg har bestilt? Du betaler i efterskudd. Vi legger ved et indbetalingskort, som du har tre uger på dig for at betale. Det går godt at betale via post, bank eller internett.
Mange har undret sig over hvorfor vi ikke, som de fleste, kræver forskuddsbetaling. Det er fordi vi ved, at du vil blive tilfreds og derfor motiveret til at betale. Det giver dig også tillid til købet. Vi stoler på dig og håber du stoler på os.
Hvordan kan I være så billig ?? For at opretholde en lav pris, men høj kvalitet og service, har vi valgt at placere vores hovedkvarter i et lavprisland, Estland. Her har vi lavere lønninger, porto, skatter, leveomkostninger mv., Og det fører til at vi kan holde så lav pris.
Jeg kender ikke mit klokkeslæt Dr. Singh mener, at det ikke er så vigtigt med klokkeslæt, som moderne vestlige astrologer hævder. For det første er mange mennesker i dag ikke født den tid, de ville have været født, hvis fødslen havde fundet sted naturligt som i gamle dage, hvor astrologi opstod. Det påvirkes af medicin, medarbejdernes arbejdstid på BB og mange andre faktorer. At sætte for meget vægt på klokkeslætet ved fødselen kan være en fejlkilde. Men vi noterer det for at tjekke, om der er nogen modsielse i horoskopet.

På den anden side mener dr. Singh at moderens fødselsdato er vigtig. Ved hjælp af det beregner han hvordan barnet og moderen havde det i de ni måneder, som du lå i din mors mave og hvordan det har påvirket dig som person. Det er så vidt vi ved, unikt for Dr. Singh at se saken på den måden, og en af grundene til at han er så respekteret inden astrologien.
Jeg har mistet indbetalingskortet/regningen. Intet problem.
Klik her:
www.euroastro.com/betaling