Föregående sida
logga
date

Nedanstående är de vanligaste frågorna:

Men det kan naturligtvis finnas andra frågor som du skulle vilja ställa. I så fall rekommenderar vi att du tar kontakt med oss på vår

kontaktsida.
Hur lång är leveranstiden? I allmänhet ca 10 dagar.
Hur betalar jag för det jag beställt? Du betalar i efterskott. Vi lägger med en räkning med ett inbetalningskort, som du har tre veckor på dig att betala. Det går bra att betala via post, bank, swish, paypal eller internet.
Många har undrat över varför vi inte, som dom flesta, tar betalt i förskott. Det är för att vi VET att du blir nöjd och därmed motiverad att betala. Det ger dig också en trygghet i köpet. Vi litar på dig och hoppas att du litar på oss.
Hur kan ni vara så billiga ?? För att kunna hålla ett lågt pris men ändå hög kvalitet och service, har vi valt att lägga vårt huvudkontor i ett lågprisland, Estland. Här har vi lägre löner, porton, skatter, levnadskostnader mm, och det gör att vi kan hålla ett så lågt pris.
Jag vet inte mitt klockslag. Dr. Singh anser att det inte är så viktigt med klockslaget som moderna västerländska astrologer gör gällande. För det första är många människor idag inte födda det klockslag som dom skulle ha varit födda om förlossningen hade skett helt naturligt som i forna dagar, då astrologin uppstod. Det påverkas av mediciner, personalens arbetstider på BB, och många andra faktorer. Att lägga för stor vikt vid klockslaget kan med andra ord vara en felkälla. Men vi noterar klockslaget för att göra en koll ifall det finns några tveksamheter i horoskopet.

Däremot anser Dr. Singh att moderns födelsedatum är viktig. Med hjälp av den räknar han ut hur barnet och modern hade det under de nio månader som du låg i mammas mage, och hur det har påverkat dig som person. Detta är såvitt vi vet unikt för Dr. Singh, och en av orsakerna till han är så respekterad inom astrologin.
Jag har tappat inbetalningskortet/räkningen . Inga problem.
Klicka här:
www.euroastro.com/betalning